relatiegeschenken

Hoe leuk is het voor een organisatie om een relatie en/of klant te verrassen met iets speciaals. Of het eigen personeel. Of een collega-ondernemer. Of een nieuwe buur. Of…
Het is misschien een idee het ‘jaarlijkse’ (drank)cadeau eens anders te doen. In plaats van het kistje wijn een proefkistje specifieke oude whisky’s, mooie cognacs, heerlijke port etc.
Zo verzorgden wij 30 verschillende nosing & tasting kits voor een directeur die bij zijn pensionering een groot deel van zijn directe collega’s iets bijzonders cadeau wilde doen. Uiteraard met een door hem persoonlijk geschreven boodschap erbij.

Tasting Company verzorgt als relatiegeschenk persoonlijke nosing & tasting kits. Van een alcoholische inhoud tot verschillende soorten olijfolie. Alles is bespreekbaar en er is veel mogelijk. De kit kan worden opgemaakt in de huisstijl van de klant. En we doen dat in grote en kleine oplagen.
(ook uitermate geschikt als Kerstpakket!)

Hét relatiegeschenk dat scoort

Esperanto Shipping
Esperanto Shipping

Wie houdt er nu niet van ruiken, proeven en ontdekken? Iedereen! Daarom zijn de nosing & tasting kits van Tasting Company zo’n ideaal relatiegeschenk. Met een kit van 6, 12 of 24 glazen tubes met verschillende smaken of soorten drank of olijfolie geeft u een bijzondere ervaring. Wilt u uw relatie later nog eens extra verwennen? Geef hem of haar dan een fles van de favoriet uit de toegezonden kit kado!
De kits worden samengesteld uit een verpakking van hout of karton, een aantal tubes die ieder 25 ml bevatten en een leaflet met informatie.

Er kan worden gekozen uit de volgende opties:
– Aantal tubes: 6, 12 of 24 stuks
– Verpakking: karton (6 tubes) of hout (6, 12, 24 tubes).
– Gepersonaliseerde stickers ter afsluiting van de verpakking.

***** TIP ***** De score van MKB Lease: 85% respons!
Om haar relaties te verwennen én een contactmoment te creeëren, heeft MKB Lease een nosing & tasting kit met 6 verschillende smaken port laten samenstellen. Naast de overheerlijke port bevatte de kit twee leaflets – één met informatie over de kit, één met informatie over MKB Lease – en een antwoordkaart. Op deze kaart konden de relaties hun favoriet aangeven, waarna de account manager van MKB lease de bijbehorende fles kwam brengen. Het resultaat? 85% respons, even zoveel contactmomenten en de complimenten van haar relaties voor zo’n origineel geschenk.

En particulieren die een leuk cadeau zoeken kunnen bij veel slijters of delicatessenzaken of trattoria terecht. Zie hiervoor onze verkooppunten.
In overleg en in samenwerking met een slijterij bij u in de buurt kunt u ook rechtstreeks bij ons bestellen. De levering geschiedt dan door de betreffende slijterij.