over ons

wooden-box-24Tasting Company produceert nosing & tasting kits voor merken, importeurs, slijterijen, restaurants, bedrijven en particulieren (via slijters of webwinkels of doordat zij hun eigen flessen aanleveren). Tasting Company is sterk in zowel kleine als grote gepersonaliseerde oplages. Inhoud en verpakking kunnen worden aangepast aan de wensen en eisen van de klant.

Wij werken samen met en/of in opdracht van importeurs van (sterke) dranken, maar ook met de grote huizen van naam en faam, die meerdere soorten drank en merken voeren en naar Nederland exporteren.

Wij startten in 2009 met een Peerless Collectie als proefset met 6 flacons. Die buizen waren gevuld met 6 verschillende zeer bijzondere whisky’s, met een waarde tussen de 500 en 600 euro per fles. Die verkochten wij toen voor 90 euro per kit. Toch prettig dat je niet direct 600 euro per fles moet uitgeven om iets te proeven.

Na de zeer succesvolle try-out met whisky, in uitsluitend tubes van 25ml, kunnen we nu veel meer dan dat. Niet alleen whisky, maar nagenoeg elke denkbare drank (zonder koolzuur) hebben we inmiddels wel in een nosing & tasting kit gedaan.

Als u denkt aan tasting & nosing denkt u ongetwijfeld aan meer dan alleen whisky. Na onze start hebben we de mogelijkheden al snel uitgebreid. Tasting Company levert de kits ook voor olijfolie, chocola en kruiden.
En misschien heeft u zelf nog wel ideeën. Daar staan wij altijd voor open.