restaurants en hoteliers

Elke restaurateur en hotelier moet tegenwoordig bijblijven of beter nog: voorblijven. Trends komen en gaan. Sneller en sneller. Wij hebben creatieve adviseurs aan ons gebonden die daar graag eens met u over van gedachten wisselen.
Weliswaar leveren wij vooral nosing & tasting kits, maar we doen dat uitsluitend vanuit de behoeften en branding van onze afnemers.
Want wat is er mooier om gasten aan het eind van hun diner een drankje aan te bieden uit een rijk en vooral bijzonder assortiment van mooie dranken. Uit een speciaal voor u gepersonaliseerde kist met een speciaal voor/door u geselecteerde inhoud.
Of zelf een proeverij te organiseren, die aansluit op een speciaal menu.
Of een menu dat is gebaseerd op een specifieke selectie gedistilleerde drank. Wij kunnen u helpen met het samenstellen van een whisky-menu.
Of die saaie sleutelkaart voor de hotelkamer (in het papieren omslag) tot een bijzonder item omtoveren en wel zo dat er een nightcap naar keuze bij zit. Uw vaste gast zal blij verrast zijn. Zeker als er een kortingvoucher voor de bar bij zit.
Of wat te denken van een speciaal boekje met een kort verhaal (om mee in slaap te vallen) van een favoriete auteur al dan niet met een buisje (of twee) drank erbij.
Of een ‘uitgehold’ boekje met daarin twee buizen: een voor hem en een voor haar. Bedrukt met die speciale valentijnsafbeelding. Of streekactie. Of aanhakend bij de lokale happening.
Of een speciale koker met een buis cognac en een mooie sigaar.
Of …nog andere speciaal ontwikkelde dragers. Uw eigen magazine. Of een mooi boek over de historie van uw hotel of restaurant. Of een nieuwsbrief.

Maar bovenal: een hotelier of restaurateur kan een drankenkaart samenstellen die zeer bijzonder en persoonlijk is, zonder daar een enorm vermogen voor neer te moeten leggen. Je hoeft immers geen flessen aan te schaffen. Je kunt volstaan met één of meerdere buizen (de inhoud van een glas).
Tasting Company heeft speciaal voor restaurateurs en hoteliers een whiskyselectie gemaakt, waarop een abonnement af te sluiten is. Tegen een eenmalig entreebedrag kan deelgenomen worden. Informeer naar onze bestellijst.