Cocktail Brewery

Voeg extra smaak toe aan jouw Gin & Tonic met deze Gin Botanicals!

De Nederlanders hebben de Gin uitgevonden, de Engelsen hebben er tonic aan toegevoegd en de Spanjaarden… brengen het drankje naar een hoger niveau! Spanje staat bekend voor zijn trendy Gin-barretjes, waar ze veel gebruik maken van Botanicals: kruiden om de Gin een andere smaak te geven. Door bessen, kruiden of citrusvruchten toe te voegen krijgt de Gin een hele andere smaak. Alleen door te experimenteren kom je erachter hoe jouw perfecte Gin-Tonic smaakt!

Met deze premium Gin Botanicals set kun je nu ook thuis proeven hoe verrassend Gin kan smaken. Verzamel een paar vrienden, neem een goede fles Gin en voeg er één of twee kruiden aan toe. Met hulp van de bijgesloten recepten en tips kom je erachter hoe je de smaak het beste tot zijn recht kan laten komen. De botanicals uit dit pakket komen rechtstreeks uit Alicante waar ze geselecteerd en verpakt worden. In deze set tref je een selectie aan van de meest populaire botanicals.

Inhoud
Drie glazen tubes met Premium Spaanse Botanicals:

Bayas de Enebro
het hoofdingrediënt van iedere Gin. Met deze jeneverbessen krijgt de Gin & Tonic een zoetere smaak met een licht bittere afdronk. Met twee bessen krijg je al een verrassend andere smaak!

Cardamomo
Een intens en karakteristiek aroma dat de smaak sterk beïnvloed – gebruik er dus niet teveel van! Een scherpe smaak met elementen van munt en citrus.

Pimienta Rosa
Een lichtzoete, citrusachtige smaak. Combineert goed met de meeste soorten Gin.